„Most nincs hozzá kedvem!”


     Gondolom jó néhány ember hallotta már szerelmétől azt a mondatot, hogy: „Most nincs hozzá kedvem!”. Ha kedvesünk a szeretkezésre, vagy annak egy-két momentumára mondja ezt a lényegre törő mondatot, akkor meg kell ijednünk? Ha a két fél mindent megbeszél egymással, és a mondatot még bővebb magyarázat is követi, akkor nem értem miért kellene. Az emberek többsége, és leginkább a férfiak, mégis elkezdenek azon tűnődni, hogy vajon miért. Esetleg rosszul következtetnek, és arra jutnak, hogy rosszul csinálnak valamit. Na de nem lenne egyszerűbb mindent megbeszélni kedvesünkkel? A mondat hallatán eszébe jut valakinek az a tény, hogy nincs mindig mindenhez kedvünk, és ez egy természetes dolognak számít? De a szeretkezés miért lesz mégis más, miért gondolkodunk róla másképp?
    Miért éljük át rosszul, ha kedvesünk azt mondja, hogy: „Most nincs kedvem megpuszilgatni a nagylábujjad!”, vagy: „Most nincs kedvem megpaskolni a popsidat!”, esetleg: „Most nincs kedvem szerelmeskedni!”? A szeretkezésnek nem azért ez a neve, mert mindent szeretetből csinálunk, és nem pedig azért, mert muszáj? Nem az a fontos, hogy a szeretkezés során sose csináljuk olyasmit, amihez semmi, de semmi kedvünk? Muszájból vagy esetleg érdekből hozzá lehet kezdeni a másik személy kényeztetéséhez? Azzal esetleg nem veszik el a szerelmeskedés varázsa? Ugyanez a helyzet az erőltetéssel is. Az kinek lenne jó? Az együttlétet egyáltalán élvezni fogja valaki? A szerelmeskedés illúziója nem sérül ismét?
Egyik lány ismerősöm mesélte, hogy párja azért kezdett el vele veszekedni, mert a lánynak nem volt kedve ahhoz, hogy párja szájjal kényeztesse őt ott lent. Ismerősöm többször is elmagyarázta kedvesének, miért nincs kedve hozzá, de kedvese csak a magáét mondta, és nem hallotta meg a logikus érveket… Ezt annyira nehéz volna megérteni? Ez a „Most nincs kedvem hozzá”- mondat, és tartalma ennyire rosszul érinti a férfiak önbizalmát? Függetlenül attól, mit mond a lány, hogyan magyarázza meg a dolgot? Kedves férfiak, magyarázatot kérnék. :) Hogyan érint ez Titeket?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése